СИТЕ ВЕСТИ

"На првиот меч во Тетово несреќно загубивме, во сабота само победа ни е во мислите" - Роналдо Вебстер

"На првиот меч во Тетово несреќно загубивме, во сабота само победа ни е во мислите" - Роналдо Вебстер

Прочитај повеќе

"Имам уште многу да дадам за Штип и Брегалница" - Фабрицио Венегас

"Имам уште многу да дадам за Штип и Брегалница" - Фабрицио Венегас

Прочитај повеќе

Андонов: "Домашниот терен и нашата верна Фаланга се мотив плус за сигурни 3 бодови"

Андонов: "Домашниот терен и нашата верна Фаланга се мотив плус за сигурни 3 бодови"

Прочитај повеќе

Фудбалскиот вундеркинд од градот под Исарот

Фудбалскиот вундеркинд од градот под Исарот

Прочитај повеќе

Михаил Димитриевски: "Играме одлична игра за око, време е резултатите да дојдат"

Михаил Димитриевски: "Играме одлична игра за око, време е резултатите да дојдат"

Прочитај повеќе