social imagesocial imagesocial image
  • Брегалница со нов сопственик - нов лик, нови амбиции!

  • ФК БРЕГАЛНИЦА НИЗ ИСТОРИЈАТА -
    На прагот на јубилејот „100 години штипски сини“


НАЈНОВИ ВЕСТИ

Последен натпревар

БРЕГАЛНИЦА - Тиквеш

1 - 1

Види извештај
Следен натпревар

 БРЕГАЛНИЦА - Кит Го
(05. декември 2020)


ВИДЕO


ТАБЕЛА

Поз.ЕкипаБ
1БРЕГАЛНИЦА - ШТИП36
2Тиквеш - Кавадарци31
3Кожуф - Гевгелија22
4Кит Го - Пехчево19
5Каменица Саса - М. Каменица18
6Слога - Виница18
7Осогово - Кочани13
8Победа - Прилеп12
9Плачковица - Радовиш11
10Росоман - Росоман8

ГАЛЕРИЈА


ГЕНЕРАЛЕН СПОНЗОР


СПОНЗОРИ