СИТЕ ВЕСТИ
Актуелно

Добринко Илиевски: За следната сезона Прва лига од најмалку 14 екипи

Пред утрешниот состанок на македонските клубови со раководството на Фудбалската федерација на Македонија, на кој треба да се донесе конечен став околу натпреварувачката сезона 2019/2020, шефот на стручниот штаб на Брегалница, Добринко Илиевски нагласува дека мора биде донесена принципиелна одлука за доброто на фудбалот...

Прочитај повеќе

Финансиски извештај и Извештај на независните ревизори

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА ГОДИНА ШТО ЗАВРШУВА НА 31. ДЕКЕМВРИ 2019 И ИЗВЕШТАЈ НА НЕЗАВИСНИТЕ РЕВИЗОРИ

Прочитај повеќе

Активности на посредници за период од 01.01.2019 - 31.12.2019 за ФК Брегалница 2008 АД - Штип

Активности на посредници за период од 01.01.2019 - 31.12.2019 за ФК Брегалница 2008 АД - Штип

Прочитај повеќе