СИТЕ ВЕСТИ

Општина Штип одлучи: ФК Брегалница добива нов сопственик

ФК Брегалница и дефинитивно добива нов приватен сопственик откако денеска на седницата на Советот на општина Штип донесена е едногласна одлука фудбалскиот колектив да се продава на берза по номинална вредност од 100 евра по една акција.

Прочитај повеќе