СИТЕ ВЕСТИ

Прекината соработката со Зоран Штерјовски

На едно коло до крајот на сезоната во Втората лига - Исток, штипска Брегалница се раздели со, сега веќе, досегашниот шеф на стручен штаб Зоран Штерјовски.

Прочитај повеќе