СИТЕ ВЕСТИ

Илија Донов е нов играч за врска на штипска ФК Брегалница

Илија Донов потпиша за штипска ФК Брегалница

Прочитај повеќе

Листа на пријателски натпревари на ФК Брегалница за зимските подготовки

Листа на пријателски натпревари на ФК Брегалница за зимските подготовки

Прочитај повеќе

Пепи Ѓоргиев е старо-нов напаѓач на штипските сини!

Пепи Ѓоргиев е нов старо-нов напаѓач на штипските сини!

Прочитај повеќе

Михаил Маневски е нов фудбалер на штипска Брегалница

Михаил Маневски е нов фудбалер на штипска Брегалница

Прочитај повеќе

Тренерот Здравков прозиваше, екипата полека се комплетира

Тренерот Здравков прозиваше, екипата полека се комплетира

Прочитај повеќе