СИТЕ ВЕСТИ

Пепи Ѓоргиев е старо-нов напаѓач на штипските сини!

Пепи Ѓоргиев е нов старо-нов напаѓач на штипските сини!

Прочитај повеќе

Михаил Маневски е нов фудбалер на штипска Брегалница

Михаил Маневски е нов фудбалер на штипска Брегалница

Прочитај повеќе

Тренерот Здравков прозиваше, екипата полека се комплетира

Тренерот Здравков прозиваше, екипата полека се комплетира

Прочитај повеќе

Среќни Новогодишни и Божиќни празници

Среќни Новогодишни и Божиќни празници

Прочитај повеќе

Пласман на младинските категории на ФК Брегалница после есенскиот дел од сезона 2023/2024

Пласман на младинските категории на ФК Брегалница после есенскиот дел од сезона 2023/2024

Прочитај повеќе