СИТЕ ВЕСТИ

Пласман на младинските категории на ФК Брегалница после есенскиот дел од сезона 2023/2024

Пласман на младинските категории на ФК Брегалница после есенскиот дел од сезона 2023/2024

Прочитај повеќе

Горан Силјановски: "Мораме да ја прифатиме ситуацијата во која се наоѓаме и со сите сили да се вратиме непоразени од Струга"

Горан Силјановски: "Мораме да ја прифатиме ситуацијата во која се наоѓаме и со сите сили да се вратиме непоразени од Струга"

Прочитај повеќе

"На првиот меч во Тетово несреќно загубивме, во сабота само победа ни е во мислите" - Роналдо Вебстер

"На првиот меч во Тетово несреќно загубивме, во сабота само победа ни е во мислите" - Роналдо Вебстер

Прочитај повеќе

"Имам уште многу да дадам за Штип и Брегалница" - Фабрицио Венегас

"Имам уште многу да дадам за Штип и Брегалница" - Фабрицио Венегас

Прочитај повеќе

Андонов: "Домашниот терен и нашата верна Фаланга се мотив плус за сигурни 3 бодови"

Андонов: "Домашниот терен и нашата верна Фаланга се мотив плус за сигурни 3 бодови"

Прочитај повеќе