СИТЕ ВЕСТИ

📣 Краток осврт на тренерот Здравков после неделниот натпревар против Тиквеш

📣 Краток осврт на тренерот Здравков после неделниот натпревар против Тиквеш:

Прочитај повеќе

Стефан Филиповиќ е најновото, воедно и последно засилување за Брегалница

Стефан Филиповиќ е најновото, воедно и последно засилување за Брегалница

Прочитај повеќе

Брегалница добива екстра засилување во шпицот на нападот

Ремзифаик Селмани е најновата аквизиција на штипските сини

Прочитај повеќе

Ристе Јанков е најново засилување на штипска Брегалница

Ристе Јанков е најново засилување на штипска Брегалница

Прочитај повеќе

Илија Донов е нов играч за врска на штипска ФК Брегалница

Илија Донов потпиша за штипска ФК Брегалница

Прочитај повеќе