ФОТОГАЛЕРИЈА: Максимално активно уште од почетокот на подготовките

Фудбалерите на Брегалница во максимален ритам ги почнаа подготовките за пролетниот дел од сезоната. Уште низ првите денови стручниот штаб сервира активни тренинзи насочени пред се и кон физичката подготовка пред наредниот период да следат и тактичко-техничките подготовки.

Во првата фаза од подготовките „сините“ ќе работат на домашен терен, а потоа од 2. февруари се селат во Анталија.

Галерија