СИТЕ ВЕСТИ

Прес конференција на ФК Брегалница

Прес конференција на ФК Брегалница

Прочитај повеќе

Велкоски: "Мечот со Работнички е шанса да излеземе од негативната резултатска серија"

Велкоски: "Мечот со Работнички е шанса да излеземе од негативната резултатска серија"

Прочитај повеќе

Брегалница му оддаде признание и почит на Филип Гачевски

Брегалница му оддаде признание и почит на Филип Гачевски

Прочитај повеќе

Силјановски: "Мораме сите да бидеме самокритични и да работиме на себе "

Мораме сите да бидеме самокритични и да работиме на себе

Прочитај повеќе

Гачевски: "Кога во Штип игра Брегалница, тоа е празник за градот"

Гачевски: "Кога во Штип игра Брегалница, тоа е празник за градот"

Прочитај повеќе