СИТЕ ВЕСТИ

Јанков: "Кога ќе биде досуден пенал, притисокот е кај играчот кој шутира"

Јанков: "Кога ќе биде досуден пенал, притисокот е кај играчот кој шутира"

Прочитај повеќе

Донов: "Патот до опстанокот е пеколно тежок, но ние сме оптимисти"

Донов: "Патот до опстанокот е пеколно тежок, но ние сме оптимисти"

Прочитај повеќе

Јованов: Во недела го играме натпреварот на сезоната!

Јованов: Во недела го играме натпреварот на сезоната!

Прочитај повеќе

📣 Краток осврт на тренерот Здравков после неделниот натпревар против Тиквеш

📣 Краток осврт на тренерот Здравков после неделниот натпревар против Тиквеш:

Прочитај повеќе

Стефан Филиповиќ е најновото, воедно и последно засилување за Брегалница

Стефан Филиповиќ е најновото, воедно и последно засилување за Брегалница

Прочитај повеќе