СИТЕ ВЕСТИ

ТРАЈЧЕ СЕНЕВ ќе ги предводи штипските сини во борбата за прволигашки статус!

ТРАЈЧЕ СЕНЕВ ќе ги предводи штипските сини во борбата за прволигашки статус!

Прочитај повеќе

СПОГОДБЕН РАСКИН НА ДОГОВОРОТ НА ШЕФОТ НА СТРУЧНИОТ ШТАБ ГОРАН ЗДРАВКОВ И БРЕГАЛНИЦА

СПОГОДБЕН РАСКИН НА ДОГОВОРОТ НА ШЕФОТ НА СТРУЧНИОТ ШТАБ ГОРАН ЗДРАВКОВ И БРЕГАЛНИЦА

Прочитај повеќе

Канформ: "Во сабота сме во must win ситуација, бодовите остануваат во Штип"

Канформ: "Во сабота сме во must win ситуација, бодовите остануваат во Штип"

Прочитај повеќе

Јанков: "Кога ќе биде досуден пенал, притисокот е кај играчот кој шутира"

Јанков: "Кога ќе биде досуден пенал, притисокот е кај играчот кој шутира"

Прочитај повеќе

Донов: "Патот до опстанокот е пеколно тежок, но ние сме оптимисти"

Донов: "Патот до опстанокот е пеколно тежок, но ние сме оптимисти"

Прочитај повеќе