СИТЕ ВЕСТИ

Листа на пријателски натпревари на ФК Брегалница за зимските подготовки

Листа на пријателски натпревари на ФК Брегалница за зимските подготовки

Прочитај повеќе

Пепи Ѓоргиев е старо-нов напаѓач на штипските сини!

Пепи Ѓоргиев е нов старо-нов напаѓач на штипските сини!

Прочитај повеќе

Михаил Маневски е нов фудбалер на штипска Брегалница

Михаил Маневски е нов фудбалер на штипска Брегалница

Прочитај повеќе

Тренерот Здравков прозиваше, екипата полека се комплетира

Тренерот Здравков прозиваше, екипата полека се комплетира

Прочитај повеќе

Среќни Новогодишни и Божиќни празници

Среќни Новогодишни и Божиќни празници

Прочитај повеќе