СИТЕ ВЕСТИ

Брегалница добива екстра засилување во шпицот на нападот

Ремзифаик Селмани е најновата аквизиција на штипските сини

Прочитај повеќе

Ристе Јанков е најново засилување на штипска Брегалница

Ристе Јанков е најново засилување на штипска Брегалница

Прочитај повеќе

Илија Донов е нов играч за врска на штипска ФК Брегалница

Илија Донов потпиша за штипска ФК Брегалница

Прочитај повеќе

Листа на пријателски натпревари на ФК Брегалница за зимските подготовки

Листа на пријателски натпревари на ФК Брегалница за зимските подготовки

Прочитај повеќе

Пепи Ѓоргиев е старо-нов напаѓач на штипските сини!

Пепи Ѓоргиев е нов старо-нов напаѓач на штипските сини!

Прочитај повеќе