СИТЕ ВЕСТИ

Михаил Маневски е нов фудбалер на штипска Брегалница

Михаил Маневски е нов фудбалер на штипска Брегалница

Прочитај повеќе

Тренерот Здравков прозиваше, екипата полека се комплетира

Тренерот Здравков прозиваше, екипата полека се комплетира

Прочитај повеќе

Среќни Новогодишни и Божиќни празници

Среќни Новогодишни и Божиќни празници

Прочитај повеќе

Пласман на младинските категории на ФК Брегалница после есенскиот дел од сезона 2023/2024

Пласман на младинските категории на ФК Брегалница после есенскиот дел од сезона 2023/2024

Прочитај повеќе

Горан Силјановски: "Мораме да ја прифатиме ситуацијата во која се наоѓаме и со сите сили да се вратиме непоразени од Струга"

Горан Силјановски: "Мораме да ја прифатиме ситуацијата во која се наоѓаме и со сите сили да се вратиме непоразени од Струга"

Прочитај повеќе