СИТЕ ВЕСТИ

Активности на посредници за период од 01.01.2023 - 31.12.2023 за ФК Брегалница 2008 АД - Штип

Табеларен преглед на Активности на посредници за период од 01.01.2022 - 31.12.2022 за ФК Брегалница 2008 АД - Штип

Прочитај повеќе

Пепи Ѓорѓиев: "Мораме да покажеме победнички менталитет"

Пепи Ѓорѓиев: "Мораме да покажеме победнички менталитет"

Прочитај повеќе

ТРАЈЧЕ СЕНЕВ ќе ги предводи штипските сини во борбата за прволигашки статус!

ТРАЈЧЕ СЕНЕВ ќе ги предводи штипските сини во борбата за прволигашки статус!

Прочитај повеќе

СПОГОДБЕН РАСКИН НА ДОГОВОРОТ НА ШЕФОТ НА СТРУЧНИОТ ШТАБ ГОРАН ЗДРАВКОВ И БРЕГАЛНИЦА

СПОГОДБЕН РАСКИН НА ДОГОВОРОТ НА ШЕФОТ НА СТРУЧНИОТ ШТАБ ГОРАН ЗДРАВКОВ И БРЕГАЛНИЦА

Прочитај повеќе

Канформ: "Во сабота сме во must win ситуација, бодовите остануваат во Штип"

Канформ: "Во сабота сме во must win ситуација, бодовите остануваат во Штип"

Прочитај повеќе