СИТЕ ВЕСТИ

СПОГОДБЕН РАСКИН НА ДОГОВОРОТ НА ШЕФОТ НА СТРУЧНИОТ ШТАБ ГОРАН ЗДРАВКОВ И БРЕГАЛНИЦА

СПОГОДБЕН РАСКИН НА ДОГОВОРОТ НА ШЕФОТ НА СТРУЧНИОТ ШТАБ ГОРАН ЗДРАВКОВ И БРЕГАЛНИЦА

Прочитај повеќе

Канформ: "Во сабота сме во must win ситуација, бодовите остануваат во Штип"

Канформ: "Во сабота сме во must win ситуација, бодовите остануваат во Штип"

Прочитај повеќе

Јанков: "Кога ќе биде досуден пенал, притисокот е кај играчот кој шутира"

Јанков: "Кога ќе биде досуден пенал, притисокот е кај играчот кој шутира"

Прочитај повеќе

Донов: "Патот до опстанокот е пеколно тежок, но ние сме оптимисти"

Донов: "Патот до опстанокот е пеколно тежок, но ние сме оптимисти"

Прочитај повеќе

Јованов: Во недела го играме натпреварот на сезоната!

Јованов: Во недела го играме натпреварот на сезоната!

Прочитај повеќе