СИТЕ ВЕСТИ

Шишков, Мирчевски, Ѓоргиев се нови имиња во Брегалница (ФОТО)

Стартувајќи со подготовките за новата сезона, штипска Брегалница се засили и со уште пет нови имиња.

Прочитај повеќе