СИТЕ ВЕСТИ

Официјализирана продажбата на Брегалница: Кирил Гогов – нов сопственик!

По одлуката на Советот на Општина Штип за продажба на ФК Брегалница, денеска и официјално заокружен целокупниот процес. Познатиот македонски стопанственик и спортски инвеститор Кирил Гогов од денеска и официјално е нов сопстваник на ФК Брегалница со 51% од сопственичкиот удел, наспроти 49% кои остануваат во сопственост на Општина Штип.

Прочитај повеќе