СИТЕ ВЕСТИ

Бранимир Иванов доби нов повик за македонската репрезентација до 19 години

Бранимир Иванов доби нов повик за македонската репрезентација до 19 години

Прочитај повеќе

Брегалница следната сезона ќе настапува во ВФМЛ

Заврши фудбалската 2023/2024 сезона

Прочитај повеќе

Стојчевски: "Натпреварот со Воска е да се биде или не"

Стојчевски: "Натпреварот со Воска е да се биде или не"

Прочитај повеќе

Сенев: "Освоивме голем бод, но можевме и до целиот плен"

Сенев: "Освоивме голем бод, но можевме и до целиот плен"

Прочитај повеќе

Сенев: Одиме да се надигруваме со Шкупи и одиме на победа!

Сенев: Одиме да се надигруваме со Шкупи и одиме на победа!

Прочитај повеќе