СИТЕ ВЕСТИ

Брегалница следната сезона ќе настапува во ВФМЛ

Заврши фудбалската 2023/2024 сезона

Прочитај повеќе

Стојчевски: "Натпреварот со Воска е да се биде или не"

Стојчевски: "Натпреварот со Воска е да се биде или не"

Прочитај повеќе

Сенев: "Освоивме голем бод, но можевме и до целиот плен"

Сенев: "Освоивме голем бод, но можевме и до целиот плен"

Прочитај повеќе

Сенев: Одиме да се надигруваме со Шкупи и одиме на победа!

Сенев: Одиме да се надигруваме со Шкупи и одиме на победа!

Прочитај повеќе

Финансиски извештај и Извештај на независните ревизори за 2023 година

1. ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА ГОДИНА ШТО ЗАВРШУВА НА 31. ДЕКЕМВРИ 20222. ИЗВЕШТАЈ НА НЕЗАВИСНИТЕ РЕВИЗОРИ

Прочитај повеќе