СИТЕ ВЕСТИ
Актуелно

Попоски, Наумовски, Галевски и Серафимов ја засилија Брегалница

Попоски, Наумовски, Галевски и Серафимов ја засилија Брегалница

Прочитај повеќе

Давков, Иванов, Стојков и Ивановски се нови имиња во ФК Брегалница

Давков, Иванов, Стојков и Ивановски се нови имиња во ФК Брегалница

Прочитај повеќе

Првите летни засилувања стигнаа на потпис

Првите летни засилувања стигнаа на потпис

Прочитај повеќе

Никола Тонев - спортски директор на ФК Брегалница

Никола Тонев - спортски директор на ФК Брегалница

Прочитај повеќе

Александар Нехтенин доби репрезентативен повик

Александар Нехтенин доби репрезентативен повик

Прочитај повеќе