ФОТОГАЛЕРИЈА: Најубедливата игра и резултат во досегашниот тек од сезоната низ фотографии

На најдобар можен начин заокружено седмо коло од Втората лига - Исток за „сините“. Целосна доминација и убедлива победа од 6-1 против Слога Виница, во натпревар со многу жар, борба и прекрасни погодоци. 

Галерија