СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!!!

ФК БРЕГАЛНИЦА, искрено, на сите свои навивачи, симпатизери, соработници и пријатели од срце им ја честита Новата 2020 година, со отворена желба пред се за многу здравје, успех и радост. А, ние сите заедно ќе се потрудиме да ви донесеме и многу среќни спортски моменти во годината која е пред нас!

СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!