Скопјанецот Божиновски ќе ја дели правдата на мечот против Кит Го

Христијан Божиновски од Скопје ќе биде главен делител на правдата на натпреварот на нашиот тим против Кит Го кој во рамките на 6. коло ќе се игра в недела (29. септември) со почеток од 15 часот во Пехчево.

На Божиновски ќе му помагаат сограѓаните Александар Недевски и Дарко Костадиновски, а четврти судија ќе биде Александар Василевски, исто така од Скопје. Делегат на натпреварот ќе биде Александар Ангелов од Кочани, а контролор - Горан Манасиев од Велес.