Бранимир Иванов доби нов повик за македонската репрезентација до 19 години

Нашиот член од младинската школа на ФК Брегалница БРАНИМИР ИВАНОВ доби нов повик од селекторот на македонската репрезентација до 19 години Вујадин Станојковиќ за претстојните 2 меѓународни натпревари против соодветната селекција на Грузија во Тбилиси на 08.06.2024 и 10.06.2024. Му посакуваме многу среќа и голови!!!