ТРАЈЧЕ СЕНЕВ ќе ги предводи штипските сини во борбата за прволигашки статус!

Трајче Сенев е новиот предводник на штипска Брегалница. Тој ќе го предводи тимот во борбата за опстанок во остатокот од сезоната. Сенев веднаш го превзема тимот и започнува со тренинзи уште денес.