Листа на пријателски натпревари на ФК Брегалница за зимските подготовки

ФК Брегалница ги закажа контролните натпревари во зимските подготовки. Еве ја комплетната листа:

20.01.2024 ФК Брегалница - ФК Силекс

28.01.2024 ФК Брегалница - ФК Детонит

31.01.2024 ФК Беласица - ФК Брегалница

03.02.2024 ФК Дубочица - ФК Брегалница

10.02.2024 ФК Силекс - ФК Брегалница