СИТЕ ВЕСТИ

​Прв професионален договор со Матеј Георгиев, продолжен договорот со Анџело Николовски

Подготвувајќи го тимот за следната сезона и враќањето во Првата лига, ФК Брегалница потпиша прв професионален договор со еден од најголемите свои таленти Матеј Георгиев.

Прочитај повеќе