СИТЕ ВЕСТИ

Додев: На секој натпревар сакаме постојано да демонстрираме дека сме најдобри во оваа конкуренција

Фудбалерите на Брегалница денеска од 13 часот гостуваат на Плачковица во Радовиш во 22. коло од Втората лига - Исток.

Прочитај повеќе

Игор Иванов од Велес ќе ја дели правдата против Плачковица

Игор Иванов од Велес ќе биде главен судија на натпреварот меѓу Плачковица и Брегалница во 22. коло од Втората лига - Исток кој се игра утре од 13 часот на Градскиот стадион во Радовиш.

Прочитај повеќе

Активности на посредници за период од 01.01.2020 - 31.12.2020 за ФК Брегалница 2008 АД - Штип

Табеларен преглед на Активности на посредници за период од 01.01.2020 - 31.12.2020 за ФК Брегалница 2008 АД - Штип

Прочитај повеќе

Финансиски извештај и Извештај на независните ревизори

ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА ГОДИНА ШТО ЗАВРШУВА НА 31. ДЕКЕМВРИ 2020 година И ИЗВЕШТАЈ НА НЕЗАВИСНИТЕ РЕВИЗОРИ

Прочитај повеќе

Секуловски: Задоволство од изданието против Победа, во ист ритам мора да се продолжи и понатаму

Шефот на стручниот штаб на Брегалница, Марјан Секуловски, сосема очекувано е задоволен од убедливата победа на неговиот тим против прилепска Победа во 21. коло од Втората лига - Исток.

Прочитај повеќе