Селекторот Канатларовски во друштво на Кирил Гогов го следеше натпреварот на „сините“ со Металист 1925

Селекторот на младата репрезентација на Македонија, Драган Канатларовски и тим-менаџерот Никола Зердески го следеа денешниот натпревар на Брегалница со украински Металист 1925 во Анталија.

Канатларовски и Зердески, како гости на „сините“, во друштво на сопственикот на Брегалница, Кирил Гогов го следеа денешниот дуел на кој славевме убедлива победа од 4-0.Канатларовски го следеа настапот на Денковски и Манев кои се стандрадни членови на младата репрезентација на Македонија.