СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!

Има многу моменти од 2020 година кои сакаме да ги заборавиме, но има и моменти кои силно ќе одекнуваат во нашите срца уште долги години пред нас!

ФК Брегалница е на патот кон светла иднина која искрено ја посакува секој нејзин навивач, секој нејзин поддржувач, секоја вљубеник во сините бои. И, овој тим на Брегалница никогаш нема да отстапи од своите цели!

Пред нас е година во која веруваме не чекаат многу радосни моменти, како мост кон идните децении успеси на штипските „сини“.

Комплетниот тим на ФК БРЕГАЛНИЦА од срце посакува СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!